Type: Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Status: Verhuurd

Locatie: Velsen Noord

Huurprijs: €650,-

Oppervlakte: 126 m2

Velsen-Noord, Vijverweg 5

Velsen Noord

Locatie De Vijverweg is gelegen op het Business Park Ymond te Velsen-Noord. Het bedrijventerrein heeft een uitstekende wegverbinding met de Randstad dankzij een directe aansluiting op de A22 en de A9. Het openbaar vervoer biedt tevens een prima verbinding met Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.

Object Het object, bouwjaar eind 2007, heeft een moderne representatieve uitstraling en is traditioneel gebouwd met moderne onderhoudsarme materialen.

Oppervlak Het oppervlak is als volgt te verdelen (alle maten circa): Bedrijfsruimte (begane grond): 63 m² Kantoorruimte (eerste verdieping): 63 m² Totaal 126 m²

Oplevering en voorzieningen Het object wordt in de huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van: – entree; – meterkast met eigen gas-, water-, elektra- en kpn aansluitingen; – handmatig bedienbare overheaddeur (breed 3,00 m¹ x hoog    2,60 m¹) met veiligheidssloten en verlichting aan de buitenzijde; – bedrijfshal voorzien van basis verlichting; – gecoate vloer begane grond; – pantry; – sanitaire groep; – vrije hoogte bedrijfshal circa 2,90 m¹; – trap naar eerste verdieping; – systeemplafond met inbouw verlichting; – laminaatvloer verdieping; – isolatieglas; – centrale verwarming middels radiatoren; – twee poederblussers;

Aanvangshuurprijs € …………………………….

Servicekosten De aansluitingen en de daarbij behorende rechten en verplichtingen betreffende de levering van gas, water en elektriciteit worden op naam van huurder gesteld.

BTW Partijen opteren voor een met omzetbelasting belaste verhuur.

Indexering Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn Vijf jaar met vijf optie jaren. Een eventuele kortere periode is bespreekbaar.

Betaling Per (kalender) maand vooruit.

Zekerheidstelling Bankgarantie ter grootte van de kwartaalverplichting, inclusief BTW.

Parkeren Bij het object is één (niet gereserveerde) parkeerplaats beschikbaar. Onbetaald parkeren op de openbare weg is eveneens mogelijk.

Overige condities Zoals vermeld in de voor de onroerende zaak gebruikelijke huurovereenkomst, volgens het model huurovereenkomst van de Raad van Onroerende Zaken.

Aanvaarding In overleg, op korte termijn mogelijk.

Bezichtiging Uitsluitend na daartoe vooraf gemaakte afspraak.

Alle gegevens zijn zorgvuldig samengesteld en uit onzes inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid hiervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Print Friendly, PDF & Email