Type: Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Overige, Showroomruimte

Status: Verhuurd

Locatie: Haarlem

Huurprijs: €-,-

Oppervlakte: 1.535 m2

Ir. Lelyweg 49, Haarlem

Haarlem

Locatie
De Ir. Lelyweg ligt op het Bedrijvenpark Waarderpolder. De Ir. Lelyweg is een zijweg van de hoofdverkeersader Oude Weg. De Oude Weg vormt de oost-west-as in de Waarderpolder.

Dit gebied is aan de oostzijde van Haarlem gesitueerd. Aan de zuidzijde van de Waarderpolder grenst het N.S.-station Haarlem-Spaarwoude en sluit dit Bedrijvenpark rechtstreeks aan op de
A-200 (Haarlem/Halfweg/Amsterdam-Sloterdijk). Bij het nabij gelegen Rottepolderplein kruist de A-200 de A-9 (Alkmaar/Schiphol/Amsterdam Zuid-oost).

Object
De gevels bestaan uit een combinatie van gemetselde borstweringen tot 1.35 m1, stalen kolommen bekleed en gevel panelen van gasbeton. De voorgevel is voorzien van een grote glazenpui, entree, dubbele deuren tochtsluis naar het kantoor, showroom, vergaderruimte en de sanitaire groep en een CV-ruimte. Intern een deur naar de grote bedrijfsruimte.
Het geheel is voorzien van grote houten kozijnen met dubbele beglazing. De rechterkant is een deur naar de gaskast. Links is een grote overheaddeur van hoog 4,50 m1 X breed 4.00 m1.
De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van 4.50 m1.

Oppervlak
Circa 1.235 m2 bedrijfs-/productieruimte inclusief algemene ruimte;
Circa 150 m2 kantoorruimten inclusief alle algemene ruimte;
Circa 150 m2 entresol via metalen trap bereikbaar.
Totaal 1.535 m2

Oplevering en voorzieningen
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd.

Voorterrein en parkeren
Het object beschikt over een ruim voorterrein naar de overheaddeur en daarnaast zijn er ruim elf parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Aanvangshuurprijs

 

Verkoop is bespreekbaar!

Servicekosten
De aansluitingen en de daarbij behorende rechte en plichten betreffende de levering van gas, water en elektriciteit worden op naam van huurder gesteld.

BTW
Partijen opteren voor een met omzetbelasting belaste verhuur.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met vijf optie jaren. Een eventuele kortere periode is bespreekbaar.

Betaling
Per (kalender) maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van de kwartaalverplichting, inclusief BTW.

Parkeren
Bij het object zijn elf parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Onbetaald parkeren op de openbare weg is eveneens mogelijk.

Overige condities
Zoals vermeld in de voor de onroerende zaak gebruikelijke huurovereenkomst, volgens het model huurovereenkomst van de Raad van Onroerende Zaken.

Aanvaarding
In overleg.

Bezichtiging
Uitsluitend na daartoe vooraf gemaakte afspraak.

Alle gegevens zijn zorgvuldig samengesteld en uit onzes inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid hiervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Print Friendly, PDF & Email